TT architectuur is het atelier van architect Tatjana de Grood-Trajkovska.

Tatjana studeerde af als architect in 2013 aan de Maastricht Master of Architecture en daarvoor aan de Universiteit in haar geboortestad Skopje te Macedonië.

Tijdens haar Masterproef bracht zij de maatschappelijke rol en verantwoordelijkheid van het uitoefenen van het architectenberoep onder de aandacht…reflecterend op de recente stedelijke ontwikkelingen in Skopje. Het project met de titel ArchiDom is genomineerd geweest voor de EAP 2013 en Archiprix NL 2014. In 2010 werd zij uitgeroepen tot student van het jaar aan de Maastricht Master of Architecture.

Tatjana heeft ruime ervaring opgedaan bij N architecten te Maastricht (2011 - 2016) en RuimteMakersArchitecten te Maastricht (2006 - 2011). Bij N architecten werkte ze aan diverse woningbouwprojecten (particuliere & seriematige woningbouw) en retail. Bij RuimteMakers heeft ze naast woningbouw gewerkt aan utilitaire projecten (bedrijfsverzamelgebouwen en recreatie-resorts). In haar geboorteland werkte ze als architect en interieurarchitect.

Met het oprichten van TT architectuur focust Tatjana zich nog meer op het creëren van krachtige ontwerpen, ontstaan door synergie tussen opdracht & omgeving. 

Een aanvulling op haar praktijk is de gastdocentschap onder leiding van Nicole Maurer (Maurer United Architects) op de Master Interieur Architectuur aan de ArtEZ,  Academie voor Kunst & Design in Arnhem. (shooljaar 2018)