Trots op je huis, gelukkig in je thuis. 


'Als mens geloof ik in de eigenheid van iedere medemens als verrijking van de diversiteit van onze maatschappij. Als architect zoek ik naar de symbiose tussen de persoonlijke wensen van de opdrachtgever en de ruimtelijke kaders van de omgeving.

De persoonlijke en de maatschappelijke aspecten zijn waardes die ik blijf koesteren. Vanuit de wisselwerking van wensen, eisen en kaders maak ik een ontwerp op maat dat een positieve impuls aan de omgeving zal geven.

Middels een doordachte architectonische schil creëer ik ruimtes waarin mensen de nodige beschutting krijgen om te kunnen leven en werken, maar waar ze ook in contact kunnen komen met elkaar en met de omgeving.

Ik geloof dat een goed ontworpen volume met zijn positie en uitstraling bepaalt tot hoe ver een gebouw samensmelt met de context of juist niet. Het goed inzetten van lichtinval en zichtlijnen…het opwekken van een gevoel en beleving, maakt naar mijn mening van een gebouw architectuur.

Des te meer is de vormgeving van de architectonische schil essentieel om de grens tussen binnen en buiten te laten versterken of bijvoorbeeld te vervagen. Zorgvuldig gekozen materialisatie en detaillering bevestigen de kracht van de verantwoorde architectuur.' 

Tatjana de Grood-Trajkovska